*STEM je ang. kratica za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko.

16

Aktivnih mednarodnih projektov.

več kot 80

Partnerskih organizacij iz celotne EU.

Navdušujemo mlade talente za STEM poklice prihodnosti.

KDO SMO GOINNO

Navdušeni naravoslovci

Ekipa GoINNO je sestavljena iz navdušenih naravoslovcev s skupno vizijo – predstaviti naravoslovje kot zabavno in lahko razumljivo področje. Verjamemo v zelo pomembno znanstveno enačbo:

Znanost = igra = otroci se radi igrajo = otroci se tako učijo.

NAŠA POSEBNOST

Tolmačenje znanosti 

Naša največja strast je tolmačenje znanosti. Zato smo v projektih razvili programe in učne načrte za poučevanje znanosti v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter za uporabo doma.

Naše usmeritve

IGRIFIKACIJA

Učenje je lahko zabavno in igrivo. Zaradi faktorja igre se želja po učenju poveča. Skozi reševanje raziskovalnih vprašanj na zabaven način otroci rastejo intelektualno kot osebnostno.

IZKUSTVENO UČENJE

Verjamemo, da morajo biti otroci aktivno vključeni v učni proces prek izkustvenih aktivnosti ali s projektnim delom in uporabo materialov, ki spodbujajo njihovo radovednost.

SODOBNE TEHNOLOGIJE

Naše metode poučevanja vključujejo sodobne tehnologije. Npr. nadgrajeno (AR) in virtualno resničnost (VR), 360° filme, 3D tiskanje, robote in druga inovativna orodja za poučevanje.

UČENJE NA DALJAVO

Tudi učenje doma mora biti privlačno in zanimivo. Zato ima naša ekipa znanje in vso potrebno opremo za snemanje in montažo visoko kakovostnih video vsebin za učenje na daljavo.

KONTAKTIRAJTE NAS

S tem, ko otrokom nudimo pozitivno izkušnjo spoznavanja z naravoslovjem, lahko odkrijemo več talentov in več otrokom lahko nudimo možnost, da odkrijejo svojo strast in na njihov obrazek narišemo velik nasmeh. Zato skupaj razvijmo naslednji naravoslovni projekt!

    sl_SISlovenščina