O nas

Navdušeni naravoslovci

Kdo smo

Ekipa GoINNO je sestavljena iz navdušenih naravoslovcev s skupno vizijo – predstaviti naravoslovje kot zabavno in lahko razumljivo področje. Verjamemo v zelo pomembno znanstveno enačbo:
Znanost = igra = otroci se radi igrajo = otroci se tako učijo.

 

Naša največja strast je tolmačenje znanosti. Zato smo v projektih razvili programe in učne načrte za poučevanje znanosti v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter za uporabo doma.

 

Od pričetka pandemije Koronavirusa smo našo usmeritev nadgradili z razvojem materialov in vsebin za poučevanje na daljavo. Zato ima naša ekipa znanje in vso potrebno opremo za snemanje in montažo visoko kakovostnih video vsebin za učenje na daljavo.

Navduševanje nad naravoslovjem

GoINNO Inštitut je zasebni zavod, ki je s svojo ekipo zavezan k tolmačenju znanosti in sodobnemu naravoslovnemu poučevanju.

 

Cilj GoINNO Inštituta je navduševanje otrok nad naravoslovjem in jim na takšen način pokazati, kako zanimivo je. Morda pa se bodo ravno zato nekoč odločili za naravoslovni poklic.

 

S tem, ko otrokom nudimo pozitivno izkušnjo spoznavanja z naravoslovjem, lahko odkrijemo več talentov in več otrokom lahko nudimo možnost, da odkrijejo svojo strast in na njihov obrazek narišemo velik nasmeh.

sl_SISlovenščina